Traplift kiezen

Traplift recht, traplift binnenbocht, traplift buitenbocht, Van Otterlo Trapliften heeft ze allemaal!
 
Er zijn flink wat aanbieders en merken op de markt. Dat kan het moeilijk maken om een goede keuze te maken. Van Otterlo Trapliften® werkt enkel met sterke merken met een goede kwaliteit. Zo weten wij zeker dat we u altijd een goed product adviseren. Op basis van uw persoonlijke wensen, uw woonsituatie,- trap en budget kiezen we samen met u de traplift die voldoet aan uw specifieke vraag.

Inventarisatie
Tijdens een persoonlijk en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, inventariseren we de situatie: we meten, bekijken de status van de muur waartegen de lift geplaatst moet worden en bespreken samen met u de verschillende mogelijkheden.

 
Trapliften binnen
Van Otterlo Trapliften&hulpmiddelen® adviseert en monteert voor verreweg de meeste klanten trapliften binnenshuis. Uw woonsituatie en dan met name de afmetingen en de situatie van uw trap (recht, met een bocht, steil of minder steil) bepalen welke traplift het meest geschikt is.
 
 
Trapliften buiten
Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u een traplift nodig heeft voor gebruik buiten het huis. Bijvoorbeeld vanwege een onhandig trapje in de tuin of een moeilijke entree. De outdoor-trapliften van onze merkleveranciers zijn weersbestendig en slijtvast.
 
 
     
 
Buitentoepassing   Speciaal naar wens uitgevoerde binnentoepassing
    
Neem Vrijblijvend contact met ons op:
013-4557114  of mobiel 06-57330280
 
 
 
                        
Meer informatie? Scherpe vrijblijvende offerte?